Het bouwen van een bedrijf

deniss-house-03-132702-mIk heb vandaag een interessant programma gezien. Het programma ging over mensen die hun leven in eigen handen nemen om hun leven en levenswijze te veranderen. Er was ook een verhaal over een man die op een dag werkloos werd en nergens een goede baan kon vinden vanwege de grote werkloosheid in zijn vaderland. Na een paar dagen van zoek naar een job die zonder goede resultaten verliep besloot hij een eigen firma op te richten.

Op een dag veranderde alles in zijn leven en hij werd echt gelukkig geworden. Dit programma heeft ertoe geleid dat ik ook zo’n beslissing heb genomen. Ik wil mijn eigen bedrijf openen. Ik heb erover al jaren gedroomd om onafhankelijk van mijn baas te worden die me elke dag beledigt en zonder enkel respect behandelt. Ik was het echt beu. Hoe lang kan mens zo iets verdragen? Deze drie laatste jaren waren voor mij genoeg.

Nu ga ik op zoek naar een perfecte plek voor mijn bedrijf. Ik wil geen gebouw kopen of huren. Ik wil mijn eigen bedrijf bouwen. Ik weet dat het een gek idee is maar ik vind het zo beter. Dus ik ben van plan om volgende maand met de bouwwerken te beginnen. Ik ben nu op zoek naar een bouwbedrijf in Antwerpen. Ik wil namelijk een bouwbedrijf vinden dat zich door goede kwaliteit van alle soorten bouwwerken kenmerkt.

Voor me is de kwaliteit ervan heel belangrijk. Wat ook een grote rol speelt is de tijd van de bouwwerken. Ik wou dat alle bouwwerken zo snel mogelijk uitgevoerd zullen worden. Ik weet dat zo’n idee veel tijd in beslag neemt maar dat kan me helemaal niet schelen. Ik wil mijn droom verwezenlijken en ik zal alles doen om mijn bedrijf te bouwen naar mijn zin. Ik heb me al met de architecten afgesproken dus alles is tot nu toe naar mijn zin.

Gelukkig heb ik de laatste jaren veel geld gespaard om al de bouwwerken te kunnen uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *