Miserie met de klanten

1955-ford-crown-victoria-red-3-837370-mHet is niet gemakkelijk om een oude auto te verkopen. Klanten doen toch altijd zo moeilijk. Ze bellen met hun domme vragen zoals bijvoorbeeld: “zou u met de auto naar Spanje rijden?” of “hoe oud was de eerste eigenaar van de auto?”. Ik ben deze vragen zo beu! Maar als ik al de vragen antwoord en ze bij mij komen is het zelfs verschrikkelijker. Dan vinden ze altijd duizend problemen met de auto zoals bijvoorbeeld kleine lakschade of zoiets.

Hoe kunnen ze een auto van twintig jaar zonder lakschade verwachten! Als de auto rijdt is er toch altijd een sprake van zulke dingen. Het is zo dom! Mensen hebben duizend euro en willen een perfecte auto kopen. Perfect auto’s zijn de nieuwe auto’s, van de dealer, geen tweedehands machines die in het begin van de jaren negentig zijn gebouwd. Maar dat kunnen de mensen niet begrijpen. Daarom heb ik een beslissing genomen om mijn volgende auto aan de auto opkoper te verkopen.

Het is toch snel en er gaan geen problemen mee gepaard. Natuurlijk zal ik dan iets minder geld voor mijn auto krijgen maar toch vind ik het geld waard. Op deze manier kan ik toch veel tijd besparen en tijd is toch geld. Gelukkig zijn er veel auto opkopers in Antwerpen dus ik zal zonder problemen een geschikt bedrijf vinden. Misschien zou ik daar ook een mooie, tweedehandswagen kunnen kopen.

Verkopen van de oude auto en kopen dan een “nieuwe” in een bedrijf zal zeker bruikbaar zijn en iets goedkoper. Ja, maar eerst moet ik de auto verkopen die ik nu heb. Iemand heeft gisteren gebeld, zonder domme vragen en hij komt morgen dus het ik misschien dé klant voor mijn auto. Ik moet dus mijn auto even wassen, schoonmaken van binnen enzovoort. Het moet toch uitstekend eruitzien zodat de klant tevreden zal zijn. En dan morgen rij ik naar Nederland voor mijn nieuwe stationwagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *