Een grote stap vooruit

limpieza-cleaning-774431-mVanochtend heb ik in de televisie een leuk programma gezien. Het ging over twee vrouwen die grote carrière maakten in Zweden. Deze twee vrouwen zijn naar Zweden gegaan om iets in hun leven te veranderen. Ze wilden iets nieuws beleven wat ze nog nooit hebben meegemaakt. En ze hebben toch nooit in het buitenland gewoond. Ze namen dus een enorm moeilijke beslissing om naar Zweden te verhuizen. Ze waren al lang vriendinnen, hadden in hun vaderland goede baan maar dat kon hen niet schelen.

Ze wilden hun leven in eigen handen nemen en een klein stapje vooruit maken. Dus uiteindelijk hebben ze besloten om een schoonmaakbedrijf te openen. In het begin was het natuurlijk niet gemakkelijk. In een vreemd land, zonder goede taalkennis is het heel lastig om een bedrijf, zoals een schoonmaakbedrijf op te richten. Maar na een paar weken werd alles veel gemakkelijker. Ze hebben dus hun aanbod snel moeten uitbreiden om nieuwe diensten. Op een dag kwamen ze op een idee de glazenwassers aan te stellen. Die wassen dus ramen in de hoge gebouwen wat echt gevaarlijk maar toch spannend kan zijn.

Het was het eerste bedrijf in de stad waar ze woonden dat zulke dienst in aanbod had. Snel winden ze dus vele klanten die echt tevreden met hun werk waren. Ik zeg het natuurlijk omdat die vrouwen zich ook met het schoonmaken bezighouden. Het is iets verrukkelijks omdat de eigenaars van een bedrijf zich meestal met de boekhouding of soortgelijke dingen bezighouden. In dit geval was het anders – deze twee vrouwen waren masters in het onderhoud van vloeren.

Op die manier konden hun werkgevers zelf zien dat hun diensten van kwaliteit zijn. Bovendien kunnen ze zo al hun werknemers onder toezicht hebben wat goede resultaten brengt. Het is nu het grootste schoonmaakbedrijf in de stad waar ze wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *